När allt faller på plats…

I september 2015 hade jag den stora äran att välkomna de första gästerna som satte sin fot på Helsingborgs nya hotellscen- Radisson Blu Metropol Hotel. Vi hade i flera år planerat inför öppningen och anspänningen var total - på ett mycket positivt sätt. Nu äntligen skulle vi få visa vad vi gick för. Som vi laddat!  Inget var övning längre utan nu var det dags att spänna ut vingarna.


Idag, 2 år efter öppningsdagen är det med stolthet jag kan blicka tillbaka och med nyfikenhet som jag har siktet riktat framåt. Det går redan nu mycket bra för hotellet. Vi topp-placerar oss på Tripadvisor, vi utmärker oss i kvalitetsundersökningar och i gästfeedback, vi levererar dessutom mycket goda ekonomiska resultat. Som hotelldirektör så har jag ett nördigt intresse för siffor (ja, alla är vi olika). Dock har jag med erfarenheten vis insett att inga svarta siffror i världen kan slå glädjen i att arbeta tillsammans i team, mot gemensamma mål och att tillsammans längs med vägen fira våra framgångar och ha KUL tillsammans. Detta arbetssätt stärker samarbetet och föder gemensamt ansvar för vår verksamhet och våra gäster. Mina kollegor på jobbet sprider glädje till varje enskild gäst!

Att vara en del av Winn Hotel Group, som driver hotellet, är en stor trygghet.   Att jag varje dag som direktör får möjlighet att leda andra med härliga personligheter, stort engagemang och dessutom med humor och glädje har hjälpt mig att leverera affärsmässigt goda resultat.

Så, ni kan tro att jag med stolthet tog emot samtalet från Carlson Rezidor Hotel Group som lät meddela att vi, Radisson Blu Metropol i lilla Helsingborg i lilla landet Sverige vunnit den internationella utmärkelsen - Best Franchise Hotel of the Year 2016!

Tänk, vår glädje har spridit sig som en löpeld och smittat både gäster och samarbetspartners, vi har fått andra att lovorda oss, vi har genom gott teamwork bidragit till den bästa hotellupplevelsen för våra gäster. När vi sätter PEGA* i verket då faller allt på plats. För mig är det affärsmässighet!

*)PEGA Personlighet Engagemang Glädje och Affärsmässighet- vårt motto inom Winn Hotel Group.

 

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Winn Hotel Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

  • Alice von Geijer
  • Aliki Krantz
  • Amanda Lindblad
  • Amit Tewolde
  • Anders Junger
  • Ann-Sophie Myrefelt
  • Camilla Dahlman
  • Carina Svedin
  • Cecilia Wingård
  • Fia Westerberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor