Att leda ett team med personlighet, engagemang och glädje

Jag älskar mitt jobb, mina hotell och att gå till jobbet.
Jag antar att man kan säja att jag har en passion för det jag gör. Men hur för jag över den passionen på mitt team? Vem är jag att tala om för dem vad de ska känna?

Det kan jag ju inte, men jag kan vara tydlig med att förmedla vår vision, syftet med vår verksamhet och våra mål – vår gemensamma ledstjärna – och se till att alla förstår vad, och inte minst varför!

Jag kan ge dem min närvaro, bjuda på mig själv, dela med mig av min kunskap och mina tankar, men ge dem ansvar att själva staka ut vägen mot angivet mål – och visa att jag litar på dem. Finnas där och stötta dem, om de stöter på patrull, och hjälpa dem komma på rätt spår igen. Förklara, ge exempel, bryta ner – möta dem där de är – och ibland kanske hjälpa dem att lyfta blicken och se helheten.
Ge dem feedback och själv vara öppen att ta emot den också, för att utvecklas.

Jag kan bygga relationer med mitt team och engagera mig i dem, det är minst lika viktigt som att göra det med mina kunder.
Mångfald är bättre än enfald, därför är det viktigt att uppmuntra olikheter och tillåta alla att plocka fram sina olika personligheter & kunskaper, då får vi det bästa teamet. Bland det bästa som finns är att se en medarbetare utvecklas och blomma ut när han/hon hamnar på rätt plats eller får en speciell uppgift. Med kunskap kommer trygghet och engagemang – och med engagerade team kommer succé!

Jag kan ha kul med dem, vi skrattar mycket på vårt jobb. Skratt är befriande och det måste finnas utrymme för lekfullhet och bus, och varje dag finns det alltid något att glädjas åt och uppmuntras av, även om det är lite uppförsbacke. Pepp och uppmuntran kan nog ingen få för mycket av, och ett skratt smittar som en farsot - det ska vara kul på jobbet!

Det finns mycket att säja om att leda ett team, men att göra det med innebörden av de värdeord vi har i Winn Hotel Group tror jag på: Personlighet, Engagemang och Glädje – och ett gemensamt tydligt mål – då får vi också Affärsmässigheten och de goda resultaten på köpet.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Winn Hotel Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

  • Aliki Krantz
  • Amanda Lindblad
  • Amit Tewolde
  • Anders Junger
  • Ann-Sophie Myrefelt
  • Camilla Dahlman
  • Carina Svedin
  • Cecilia Wingård
  • Cornelia Fagberg
  • Fia Westerberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor